27.4.2008

Juoksulenkki onnistui jo paljon paremmin

Olin tänään jo kolmannella lenkillä, ja yhden kerran tässä välissä juoksin juoksumatollakin (tosin vaan 10 min). Ja nyt pystyin juoksemaan koko matkan, 30 min. Matkanteko vaan oli niin hiljaista, että koko ajan pelkäsin, että joku menee kävelysauvoilla ohi... ;-)
Mutta joka tapauksessa: lenkki tehty ja juokseminen onnistui. Nyt sitten pikku hiljaa yleiskuntoa paremmaks ja samalla jalan lihaksistoa ja sitä luottamusta, että uskallan loikata sen jalan varaan ja luotan siihen.

Selkein haitta askellukseen (sekä kävely- että juoksu-) on selvästi se, että pohje ja säären lihakset on aika heikot, enkä vie askelta läpi rullaten: kanta edellä maahan ja päkiäponnistus lopussa, samalla oikea lantio sais pudota rennosti.

Melkein voi sanoa, että tässähän joutuu opettelemaan kävelyn ja juoksun ihan uudestaan, koska heti kun en ajattele asiaa, rupean taas linkuttamaan ja astumaan tasapohjalla.

Tänään aion vielä hakea fillarin ulkovarastosta ja meen tod.näk. rantsuun fillarilla - operaatio kuntoon kesäksi on hyvässä vauhdissa!!

Ei kommentteja: